Tuesday, August 12, 2014

Baby qaisara swimming

video


  Assalamualaikum,

   Anak umie dah 7 bulan dah ,kejap ja masa berlalu.baru ni aku check in hotel area penang ..ada swimming pool agak besar jugak untuk kanak kanak,so apa tunggu lagi lepas lah qaisara dalam tu.punya lah seronok sampai tak mau naik..ish ish ish...ni video dia dengan round neck float,gambar tanpa pelampung tak sempat nak snap sebb aku kena standby dalam pool dgn abie dia untuk sambut,,,layannnnn...

Monday, August 11, 2014

resepi fruit puree qaisara

 assalamualaikum,

hari ni nak share resepi untuk baby 6 bulan,,,ni antara buah yang aku dah buat.avocado,pisang,pear,apple,kurma dan peach....cara nak buat mudah jer kupas dan buang kulit,kukuskan dan blend,avocado dan pisang tak perlulah kukus sebab dah lembut dah,cuma mix n blend...ni antara buah yg aku campurkan...



                                                                   apple + pear




                                                pisang + avocado =qaisara love this mix fruit



 

kemudian kukus ,blend dan simpan,ni stok untuk seminggu qaisara.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...