Tuesday, August 12, 2014

Baby qaisara swimming

video


  Assalamualaikum,

   Anak umie dah 7 bulan dah ,kejap ja masa berlalu.baru ni aku check in hotel area penang ..ada swimming pool agak besar jugak untuk kanak kanak,so apa tunggu lagi lepas lah qaisara dalam tu.punya lah seronok sampai tak mau naik..ish ish ish...ni video dia dengan round neck float,gambar tanpa pelampung tak sempat nak snap sebb aku kena standby dalam pool dgn abie dia untuk sambut,,,layannnnn...

2 comments:

  1. alaa video secoet itu je hang letak yana, kedekut betol

    ReplyDelete
  2. nak lg ka nanti aku bg tru private na hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...